Kesihatan mempengaruhi sebahagian besar kehidupan kita secara penampilan Luaran dan dalaman. Keupayaan seseorang juga bergantung kepada standard Kesihatannya. Dalam memastikan kesihatan pada tahap optima pemakanan dan Persekitaran kita adalah factor penting yg harus diambil berat oleh setiap individu... < baca selanjutnya>


Tanda-tanda sakit yang selalu kita rasakan berhubung kait dengan fungsi badan yang lain. Bacalah untuk menilai...
baca-selanjutnya>

Cadangan waktu pengambilan nutrisi Shaklee mengikut jenis produk...
baca-selanjutnya>
Kombinasi produk Shaklee yg dicadangkan bagi
meningkatkan kesihatan secara optimum...
baca-selanjutnya>
Set bajet dibawah RM350, kombinasi beberapa produk pilihan terbaik shaklee..
baca-selanjutnya>


TESTIMONI HAIR CARE – PROSANTE

TESTIMONI HAIR CARE – PROSANTE
a. Light weight Conditioner
b. Long  Lasting  Finishing  Spray
c. Nourishing  Scalp  Treatment
d. Purifying  Shampoo
e. Replenishing  Conditioner
f. Revitalizing   Shampoo

TESTIMONI PROSANTE HAIR CARE SHAKLEE

TESTIMONI




Apa itu PROSANTE HAIR CARE SHAKLEE?


Dengan excitednya cda mengakui..prosante hair care memang BEST! n pastinya Thumb up!!! mereka yang telah mencuba pastinya setuju dengan cda...

Prosante.....macam pelik saja namanya kan..first time cda gunakan...heeemmmm..wangi n segar sangat... n kenapa cda menggunakan prosante adalah untuk merawat rambut cda yang berminyak n berkelemumur...yang paling cda tak tahan bila menggaru kepala saja..bukan menggaru sebab berfikir..tapi GAtaL yang sangat....setiap hari mesti cda cuci rambut dan masalah lain cda adalah rambut Gugur...sebab tu cda memilih Prosante, ramai yang telah mengakui keberkesanannya.....

SET RAMBUT GUGUR

1.Revitalizing Syampoo
Humektan bertindak bagi melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut
Sistem pembersih yang lembut dan berpaten
Menyegarkan dan menyeimbangkan kulit kepala dan rambut tanpa terlalu melembapkan atau mengeringkannya.
2.Lightweight Conditioner
Melicinkan dan melembapkan rambut tanpa menjadikannya terlalu melekit
Mengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihat
Menghilangkan kesan statik agar rambut mudah digayakan dan diurus
3.Nourishing Scalp Treatment

Produk yang paling penting dalam Sistem Penjagaan Rambut ProSanté ialahNourishing Scalp Treatment yang mengandungi tahap Scalp Health Complex eksklusif kami yang paling tinggi. Nourishing Scalp Treatment menyelesaikan semua masalah rambut dengan serum yang amat mudah diserap oleh kulit bagi melancarkan peredaran, menentang factor persekitaran yang merosakkan dan juga membekalkan khasiat kepada kulit kepala.

Vitamin antioksida iaitu A dan E, dan juga Koenzim Q10melindungi anda daripada kerosakan akibat radikal bebas dan pencemaran persekitaran.
Bertindak membekalkan ruang yang optimum untuk rambut anda.
Formula tanpa bilas memudahkan anda menggunakan dan menggayakannya
Tidak menjadikan rambut melekit atau berminyak

TESTIMONI :
14-02-2012 @ 3.29 pm Baru saja cda receive msg dari salah seorang costumer cda di brunei yang cukup berpuas hati setelah sebulan ia mencuba set SET RAMBUT gUGuR  kesan yang sama seperti cda juga kerana cda juga menggunakan set ini untuk mengatasi masalah rambut gugur. Prosante memang Best!

Sarah
Shampoo Shaklee best yaa kak
Alhamdullilah rambut huby ada nampak berubahan sikit
Dan Sarah menggunakan juga my hair has more volume and nampak more tabal compare to dulu
hehe

Azura Lah
assalamualaikum...
Kak cery, masih kenal dgn saya?
Saja nak kongsi pasal Shaklee.Aritu ada belikan untuk adik set perawatan rambut PROSANTE. Shukur sgt bila baru dapat tgk hasilnya...rambut adik zura mula nampak lebat dan hitam....yg terperasan tu bila nampak byk anak rambut yg baru dan kulit kepalanya dah tak nampak sgt. itu pun tak tahu nak suggest apa kat dia cuma belikan dia B-comp, zinc & set Prosante..SHUKUR sgt .thanks ye kak..


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau mencegah seberang penyakit  tetapi ia adalah supplement berkualiti tinggi* . Sihat dan Sakit adalah ketentuan Allah.Tugas kita berikhtiar untuk sihat.Moga-moga dengan mengambil produk ini INSYALLAH kesihatan dan penampilan kita akan bertambah baik.
JOM DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DGN HARGA MURAH BERSAMA SAYA:AZMI HASHIM. JOM JOIN BISNES SHAKLEE HARI  INI.

AZMI  HASHIM 
Email : mihash55@yahoo.com.my.
Hp : 0124899504
Shaklee ID :1094742
Web : www.sihatwalafiat.com
FB : sihatwalafiat

0 comments:

Post a comment