Kesihatan mempengaruhi sebahagian besar kehidupan kita secara penampilan Luaran dan dalaman. Keupayaan seseorang juga bergantung kepada standard Kesihatannya. Dalam memastikan kesihatan pada tahap optima pemakanan dan Persekitaran kita adalah factor penting yg harus diambil berat oleh setiap individu... < baca selanjutnya>


Tanda-tanda sakit yang selalu kita rasakan berhubung kait dengan fungsi badan yang lain. Bacalah untuk menilai...
baca-selanjutnya>

Cadangan waktu pengambilan nutrisi Shaklee mengikut jenis produk...
baca-selanjutnya>
Kombinasi produk Shaklee yg dicadangkan bagi
meningkatkan kesihatan secara optimum...
baca-selanjutnya>
Set bajet dibawah RM350, kombinasi beberapa produk pilihan terbaik shaklee..
baca-selanjutnya>


TESTIMONI GLA

TESTIMONI  GLA
① Mengawal dan mengatur kitaran haid
② Meningkatkan kesuburan - sesuai untuk mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan anak
③ Melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain
④ Menangani menopus
⑤ Menguatkan kuku dan rambut
⑥ Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
⑦ Menangai ekzema
⑧ Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
⑨ Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
⑩ Menguatkan imuniti tubuh
⑪ Memperlahankan proses penuaan
⑫ Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
⑬ Mengawal kencing manis dan darah tinggi
⑭ Mengawal kolesterol
⑮ Untuk fungsi saraf

GLA complex membantu meningkatkan kesuburan 

✯      Alhamdulillah... Thanks 2 akak Fazliana Jamil coz bg cdgn yg terbaik utk sy dan suami, ambik GLA & ZINC,mengikut bajet sy. Td br g scan kt klinik, alhamdulillah, kandungan sy sht, & br msk 6w 3d. Syukur sgt pd Allah, coz bg sy peluang mengandung lg lps gugur bln 4 yg lps. Xlupa pd Nadia Yusof yg byk kgsi ilmu dgn sy... Doakan sy slmt ye smpai bersalin. - Hartini

✯    Semalam, pagi2 lagi dapat berita gembira...kawan sy ni memang nak sgt2 pregnen..dah ada anak sorang..tp sbb operate, makanya dia amik pil perancang...setelah anak 1st masuk 3 tahun, dia stop amik perancang tu..namun, period dia terus jd tak teratur, 2 bulan sekali period..hampir setahun jugaklah sbb anak dia skang dah nak masuk 4 thn...

2 bulan lepas sy cuba suggestkan dia amik GLA tuk usahakan bg period dia teratur dan sy cadangkan suami dia makan Zinc Complex...takdan 2 minggu dia terus period...pastu terus tak dtg2...bila suh cek dia ckp malas...

pastu tah mcm mana pg semalam dia tergerak hati nak cek..UPT positive..then pegi klinik, nurse ckp macam dah nak masuk 3 bulan pregnen...alhamdulillah sy yg dengar ni pun tumpang gembira..

pastu tetiba hari ni, siap order lagi Zinc n GLA 2 set...katanya tuk kakak ipar n kawan suami dia...masing2 pakat nak mencuba juga...yerlah kan..kita ni kena berikhtiar, di samping berdoa pada Allah..kalo ada rezeki, ada la kan.. - Syahrina


TESTIMONI
TESTIMONI MEREKA YANG TELAH BERJAYA HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE ni:



Kes #2, Masalah Cyst :)

Puan Suziana ni mengalami masalah cyst.
Dan rasanya semua tahukan cyst ni boleh menghalang  untuk pasangan mendapatkan zuriat.

Dan dengan izin Allah, cyst Puan Suziana ni dah mengecut.

Malah, period beliau juga tak keluar berketul-ketul.

Tahniah puan Suziana :) .
Sama-sama kita doakan beliau dapat mencapai hajat untuk menimang cahayamata..












Puan Ana ni berusaha untuk hamil sebab memang merancang ke arah itu.
Alhamdulillah, lepas consume GLA, Allah makbulkan niat Puan Ana ni.

Seronok kan, yang penting kita usaha dan berserah kepadaNya sebab Dia yang maha mengetahuikan...


*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau mencegah seberang penyakit  tetapi ia adalah supplement berkualiti tinggi* . Sihat dan Sakit adalah ketentuan Allah.Tugas kita berikhtiar untuk sihat.Moga-moga dengan mengambil produk ini INSYALLAH kesihatan dan penampilan kita akan bertambah baik.

JOM DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DGN HARGA MURAH BERSAMA SAYA:AZMI HASHIM. JOM JOIN BISNES SHAKLEE HARI  INI.

AZMI  HASHIM 
Email : mihash55@yahoo.com.my.
Hp : 0124899504
Shaklee ID :1094742
Web : www.sihatwalafiat.com
FB : sihatwalafiat

0 comments:

Post a comment