Kesihatan mempengaruhi sebahagian besar kehidupan kita secara penampilan Luaran dan dalaman. Keupayaan seseorang juga bergantung kepada standard Kesihatannya. Dalam memastikan kesihatan pada tahap optima pemakanan dan Persekitaran kita adalah factor penting yg harus diambil berat oleh setiap individu... < baca selanjutnya>


Tanda-tanda sakit yang selalu kita rasakan berhubung kait dengan fungsi badan yang lain. Bacalah untuk menilai...
baca-selanjutnya>

Cadangan waktu pengambilan nutrisi Shaklee mengikut jenis produk...
baca-selanjutnya>
Kombinasi produk Shaklee yg dicadangkan bagi
meningkatkan kesihatan secara optimum...
baca-selanjutnya>
Set bajet dibawah RM350, kombinasi beberapa produk pilihan terbaik shaklee..
baca-selanjutnya>


TESTIMONI ESP


Testimoni ESP : Bertenaga semasa hamil
Assalamualaikum w.b.t

Buat bakal2 ibu ataupun anda yang sedang hamil, pernah tak ambil ESP semasa hamil? Nak tak saya kongsikan pengalaman mereka mereka dan mereka yang amalkan minum ESP semasa hamil?

Tahu, semua pun memang suka bab2 testimoni ni kan! Dengan testimoni la, kita jadi lebih yakin dengan sesuatu produk. (Of course selain ujian klinikal yg dijalankan). Jadi, kali ini saya nak share testimoni ibu2 yang ambil ESP semasa mengandung. Apa agaknya kata-kata mereka?

Soalan : Siapa yang ada pengalaman ambil ESP semasa mengandung?TESTIMONI KULIT CANTIK : PN. HANA DHIA


Pn Hana Dhia telah mengamalkan B Complex, Vitamin E & Alfalfa Complex selama 4 bulan sahaja! Dan inilah hasilnya! Dahulu beliau mengalami masalah kulit kusam, kulit yg sangat-sangat berminyak, keputihan serta haid yg tidak teratur serta sukar membuang air. Selepas mengamalkan supplemen kulit cantik Shaklee, kulit Pn. Hana telah bertukar menjadi cerah, licin & glowing!

TESTIMONI KULIT CANTIK: PN. EMAPn. Ema mempunyai masalah jerawat muka yg amat ketara sebelum ini!! Namun, setelah beliau mengamalkan pengambilan ESP, Vitamin E & Alfalfa Complex Shaklee, alhamdulillah kulit beliau menjadi semakin licin dalam masa 6 bulan sahaja! Beliau sangat berpuas hati dengan hasilnya! Alhamdulillah, Set Kulit Cantik Shaklee telah berjaya membantu Pn. Ema untuk menghilangkat jerawat serta parut jerawat di wajahnya! Malah kini kulit beliau menjadi lebih cerah & gebu lagi! (^_^)

Jika anda mempunyai sebarang masalah kulit, jom hubungi saya SEKARANG! Dan saya akan cadangkan kepada anda Set Kulit Cantik yg terbaik & sepadan dengan masalah kulit yg ingin anda selesaikan!*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau mencegah seberang penyakit  tetapi ia adalah supplement berkualiti tinggi* . Sihat dan Sakit adalah ketentuan Allah.Tugas kita berikhtiar untuk sihat.Moga-moga dengan mengambil produk ini INSYALLAH kesihatan dan penampilan kita akan bertambah baik.

JOM DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DGN HARGA MURAH BERSAMA SAYA:AZMI HASHIM. JOM JOIN BISNES SHAKLEE HARI  INI.

AZMI  HASHIM 
Email : mihash55@yahoo.com.my.
Hp : 0124899504
Shaklee ID :1094742
Web : www.sihatwalafiat.com
FB : sihatwalafiat

0 comments:

Post a Comment