Kesihatan mempengaruhi sebahagian besar kehidupan kita secara penampilan Luaran dan dalaman. Keupayaan seseorang juga bergantung kepada standard Kesihatannya. Dalam memastikan kesihatan pada tahap optima pemakanan dan Persekitaran kita adalah factor penting yg harus diambil berat oleh setiap individu... < baca selanjutnya>


Tanda-tanda sakit yang selalu kita rasakan berhubung kait dengan fungsi badan yang lain. Bacalah untuk menilai...
baca-selanjutnya>

Cadangan waktu pengambilan nutrisi Shaklee mengikut jenis produk...
baca-selanjutnya>
Kombinasi produk Shaklee yg dicadangkan bagi
meningkatkan kesihatan secara optimum...
baca-selanjutnya>
Set bajet dibawah RM350, kombinasi beberapa produk pilihan terbaik shaklee..
baca-selanjutnya>


TESTIMONI CAROTOMAX

TESTIMONI  CAROTOMAX

Carotomax Shaklee Untuk Mata Malas/ Lazy Eyes dan Rabun
Mata Malas atau Lazy Eyes nama saintifiknya Amblyopia terjadi apabila sebelah mata menjadi lemah dan menjadikan hanya sebelah mata sahaja yang bekerja. Jadi penghidap mata malas ini bekerja dengan satu mata sahaja untuk melihat objek dan sebelah mata lagi akan terus lemah.


Memang gejala lazy eyes ini susah dikesan, selalu berlaku pada kanak kanak sekitar 7 tahun. Ini berlaku kepada anak saudara saya sendiri. Pada usia Aiman sebelum 7 tahun ibu bapanya memang tak boleh nak kesan, kerana budak budak biasalah... tak boleh jelaskan atau tak pandai nak cakap, nak luah apa masalah yang jadi kat mata dia.


Kenapa pilih Carotomax dari Shaklee, dan apakah perbezaan dari vitamin lain?

Carotomax Shaklee lebih selamat, kerana ia dalam bentuk Provitamin A yang mana hanya diaktifkan apabila diperlukan sahaja. Jadi tiada isu Vitamin A tersimpan dan menjadi toksin seterusnya membahayakan kesihatan.

Vitamin A terdiri dari dua jenis iaitu Vitamin A yang boleh kita dapat dari makanan seharian atau pun Provitamin A dikenali juga sebagai carotenoids (the safest way to take Vitamin A) yang akan ditukarkan kepada Vitamin A bila badan memerlukan dan akan disingkirkan dari tubuh jika berlebihan.
Jadi tidak perlu risau mengenai isu berlebihan vitamin A dalam badan.

Testimoni pengguna Carotomax yang rabun dah semakin pulih:-*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuh atau mencegah seberang penyakit  tetapi ia adalah supplement berkualiti tinggi* . Sihat dan Sakit adalah ketentuan Allah.Tugas kita berikhtiar untuk sihat.Moga-moga dengan mengambil produk ini INSYALLAH kesihatan dan penampilan kita akan bertambah baik.

JOM DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DGN HARGA MURAH BERSAMA SAYA:AZMI HASHIM. JOM JOIN BISNES SHAKLEE HARI  INI.

AZMI  HASHIM 
Email : mihash55@yahoo.com.my.
Hp : 0124899504
Shaklee ID :1094742
Web : www.sihatwalafiat.com
FB : sihatwalafiat

0 comments:

Post a Comment